h i r d e t é s

160 tonnányi orvosi felszerelést és élelmiszert szállított az Emirates a katasztrófasújtotta Bejrútba

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

160 tonnányi orvosi felszerelést és élelmiszert szállított az Emirates a katasztrófasújtotta Bejrútba

2020. szeptember 30. - 10:13

 

Az Emirates eddig több mint 12 000 adományt gyűjtött és szállított Libanonba, hogy segítse az augusztus elején történt tragikus robbanás miatt nélkülöző Bejrút lakosságát.

A jelentős humanitárius szállítmányhoz több mint 140 országból gyűjtött támogatókat a légitársaság.

A katasztrófát követően az Emirates gyűjtést szervezett körében: a légitársaság utasai világszerte pénz vagy Skywards mérföldek felajánlásával járulhattak humanitárius segélyszállítmányok összeállításához. 
Az összegyűjtött felajánlásokat a légitársaság orvosi felszerelések, élelmiszerek és egyéb sürgős segély formájában az Emirates SkyCargo segítségével közvetlenül Bejrútba szállítja.

Augusztus 13. óta az Emirates SkyCargo, a helyi és nemzetközi civil szervezetekkel együttműködve összesen 160 tonna orvosi kelléket és ételt szállított Bejrút városába. Az elkövetkezendő hetekben a dubaji légitársaság további hat tervezett szállítmánnyal még több orvosi ellátáshoz szükséges kelléket, nem romlandó élelmiszert, ruhát, tisztálkodó szert és állatorvosi eszközt szállít majd a libanoni fővárosba.

Az Emirates légitársaság,az Emirates Airline Foundation-on keresztül több, mint 30 humanitárius és jótékony projektet támogat világszerte 18 országban.

A légitárság közel 30 éve repül Libanonba és jelenleg heti két járatot üzemeltet Bejrút és Dubaj között. 


 

Kommentek

h i r d e t é s