fbpx 15. Ördögkatlan | CIVILHETES

h i r d e t é s

15. Ördögkatlan

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

15. Ördögkatlan

2021. december 05. - 07:56

 

Elkészült a 15. Ördögkatlan kreatívja!

Kisteleki Dóri munkája

A kreatív elkészülése egyben azt is jelenti, hogy elkezdődik a bérletértékesítés. és december 1-től megvásárolható a 2022-es Ördögkatlan fesztivál bérlete.

15. Ördögkatlan Fesztivál

2022. augusztus 2-6.

Nagyharsány – Beremend – Villánykövesd – Kisharsány – Vylyan – Mokos

Jubileum!

Tizenötödik. Leírni is sok. Még gombócból se kevés. Hát még Katlanból. Annak, aki mindegyiken volt, és vagyunk néhányan, hetvenöt nap az életéből. Legalábbis ha jövőre is ott leszünk-lesztek. És miért ne lennénk?

Mi szervezzük, ti meg jöttök, és mindannyian a szívünket adjuk bele. Hogy találkozhassunk, hogy megölelhessük egymást, hogy elhihessük, és meg is tapasztalhassuk: jó élni. Sőt, jó itt élni. Hogy van öt nap az évben, amikor ez biztos.

Mindenkit hívunk, azt is, aki állandó visszatérő, azt is, aki először próbálja ki, igazunk van-e abban, hogy ez az év öt legszebb napja. (A vírust nem hívjuk, neki ne szóljatok!)

Tudhatjuk, velünk lesz két örökös védnökünk, Cseh Tamás és Törőcsik Mari. Azt is tudhatjuk, vigyázó szemmel figyelnek fentről, jól csinálunk-e mindent. És „jobbik részünket” felmutatva sokezren üzenjük nekik-mindenkinek: „nem vagyunk normálisak!”

Ünnep lesz a 15. Ördögkatlan. A kultúra, a minőség, az emberség ünnepe.

 


Bérletek itt elérhetők: https://tixa.hu/ordogkatlan2022


 

h i r d e t é s